5 stora stjärnor från mig.

Jag har bara bra saker att säga om Hudcancerkliniken. Alla utan undantag är så otroligt gulliga och verkligen begåvade.

Jag kom med många BCC-fläckar i ansiktet och hade blivit hänvisad av min hudläkare för att få det borttaget med Mohs kirurgi, och eftersom Bispebjerg hade en mycket lång väntetid valde jag att använda min sjukförsäkring, men de vägrade först att betala för det. Bolette i receptionen var så gullig och bra och hjälpte mig, så jag pressade dem och till slut accepterade de det, så kom ihåg att inte ta ett nej som ett nej.

Och vilken fantastisk behandling jag har fått hela vägen, alla gör dig helt trygg med att ligga i stolen och bli opererad på, och det finns inget de inte kommer att göra för dig. Jag har inte upplevt något liknande tidigare (inte ens på privata kliniker), så tusen tack för det.

Tyvärr har jag sett flera med inte så fina hudtransplantationer efter samma behandling som jag (men där man inte har använt Mohs) och där man inte har fått bort allt första gången, andra gången och ibland efter tre gånger, eller där man har tagit ett mycket större område än nödvändigt. Detta händer inte med Mohs – ALLT tas bort, men bara det nödvändiga.

Varmaste rekommendationer och hälsningar från
Marianne, min syster, liksom min trogna mamma som var chaufför

Marianne Kock