Under årens lopp har vi haft förmånen att hjälpa otaliga människor i deras kamp mot hudcancer. På den här sidan hittar du vittnesmål från några av våra tidigare patienter som vänligt har delat med sig av sina berättelser. Dessa uttalanden ger en inblick i de personliga erfarenheterna hos dem som har anförtrott oss sin hudcancerbehandling. Vi är tacksamma för deras förtroende och möjligheten att göra skillnad i deras liv.

Simon

”Från första gången jag pratade med Hudcancerkliniken har jag känt att jag är i trygga händer, och jag har träffats och behandlats under hela denna svåra process av en mycket professionell personal, både professionellt och på mänsklig nivå.”

Lars

”Efteråt kunde jag nästan inte ens se hur mycket han hade tagit av min hud.”

Elisabet

”Det tog över allt i mitt liv. Dag och natt tänkte jag på det.”

Bettina

”Det är superviktigt att öka medvetenheten om Mohs kirurgi så att folk vet att det är ett alternativ.”

Søren

”Med Mohs kirurgi tog det bara en vecka, sedan var jag tillbaka på jobbet.”

Charlotte

”Jag är väldigt trygg nu, och jag tycker att jag fick en otroligt fin behandling.”
Jag är mycket nöjd med resultatet.”

Boka en tid nu

Se våra lediga tider och boka en konsultation med en av våra specialister genom att klicka på knappen nedan. Om du vill ha ett snabbt möte, vänligen kontakta oss via telefon på +45 30 14 00 14.

Eftersom vi är en privat klinik är remisser från din husläkare inte kostnadsfria. Men om du har en sjukförsäkring uppmanar vi dig att kontakta dem för att se om de täcker dig.