”Jag är väldigt trygg nu, och jag tycker att jag fick en otroligt fin behandling.
Jag är mycket nöjd med resultatet.”

Jag opererades i februari 2023 för basalcellscancer/hudcancer i pannan på Hudcancerkliniken. Jag hade gått för länge med konstaterad hudcancer, vilket resulterade i att den hade utvecklats mycket.

Eftersom jag hade fått diagnosen bröstcancer och genomgick behandling, samt haft ett dödsfall i familjen, orkade jag inte ta hand om min hudcancer också. Området med hudcancer hade vuxit sig mycket stort under denna period, och även min egen hudläkare blev förvånad över förvärrandet.

Jag skickades till operation inom offentliga vården, men det skulle resultera i en stor skillnad i mina ögonbryn. Jag tittade på vad mer som fanns tillgängligt. Jag fick reda på att Bispebjerg Hospital kunde erbjuda Mohs kirurgi, där man bara behövde genomgå en operation och rädda vävnad. Men eftersom jag inte bor i huvudstadsregionen var detta inte ett alternativ. Alltså var jag tvungen att gå privat.

Lyckligtvis valde jag att få Mohs-behandling privat på Hudcancerkliniken. Det var viktigt för mig att jag bara behövde gå igenom en operation och få ett bra resultat. Jag var sårbar under denna period och jag önskar att alla i samma situation kunde få denna behandling. Det är den enda riktiga metoden.

Jag är väldigt trygg nu, och jag tycker att jag fick en otroligt fin behandling.
Jag är mycket nöjd med resultatet.

Läs tidigare patienters omdömen på:

Boka en tid nu

Se våra lediga tider och boka en konsultation med en av våra specialister genom att klicka på knappen nedan. Om du vill ha ett snabbt möte, vänligen kontakta oss via telefon på +45 30 14 00 14.

Eftersom vi är en privat klinik är remisser från din husläkare inte kostnadsfria. Men om du har en sjukförsäkring uppmanar vi dig att kontakta dem för att se om de täcker dig.