Våra behandlingar

Nedan hittar du våra tjänster och priser

icon-hjerte

BEHANDLINGAR

Hudkræftklinikken står vid din sida från de första testerna, under behandlingen och hela vägen fram till slutkontrollen. Du är också välkommen att kontakta oss för konsultation om du känner dig osäker på din hudförändring eller din hudcancer.

Behandling på Hudkræftklinikken

Vad ingår i en behandling?

1) Det första steget vid behandling av basalcellscancer/hudcancer är en förundersökning. 

Vi erbjuder konsultation och genomgång av hela huden samt undersökning av alla hudförändringar med dermatoskop. Vid behov kan ett vävnadsprov tas som ger svar inom 8-10 dagar.

Patienten kan även komma med en diagnos från sin egen läkare eller hudläkare. Detta kommer normalt att vara ett svar på en biopsi som visar närvaron av basalcellscancer/hudcancer. Alternativt anländer patienten till Hudkræftklinikken för en förebyggande allmän kontroll av hudcancer. Vi tar även biopsi och ger svar.

Patienten informeras därefter om det finns:

  • hudcancer
  • vilka alternativ som finns tillgängliga för behandling
  • Mohs kirurgi (muntligt och skriftligt)

2) Det andra steget är själva operationen.

Det börjar med en kort undersökning och introduktion till behandlingen hos läkaren. Lokalbedövning ges i det område som ska opereras, varefter den synliga hudcancern tas bort. Såret är omlagt och du kan nu återvända till väntrummet medan läkaren undersöker den avlägsnade vävnaden mikroskopiskt. Om det konstateras att det fortfarande finns hudcancer i den omgivande vävnaden, tas mer vävnad bort. Även denna vävnad undersöks mikroskopiskt och processen fortsätter tills hudcancer inte längre finns kvar i den omgivande vävnaden. När det konstateras att hudcancercellerna är helt borta, stängs såret i huden med plastikkirurgi. Läkaren väljer i samråd med dig den metod som ger dig den bästa chansen för läkning.

3) Det tredje steget är efterbehandling.

Du kommer att kontaktas dagen efter operationen för att se om allt gått som planerat. Stygnen kommer att tas bort 7-10 dagar efter operationen. Dessutom kommer du att bli inbjuden till efterkontroll 3 månader och 1 år efter operationen.

PRISER

Har du frågor och funderingar? Tveka inte att kontakta oss.

Tjänst Pris
Konsultation av specialistläkare och bedömning av sår/fläckar DKK 1.400,-
Konsultation av specialistläkare och fullständig kroppsundersökning DKK 2.000,-
Vävnadstest för laboratorieundersökning DKK 1.200,-
Kirurgiskt avlägsnande av melanom/hudförändringar DKK 3.200,-
Ärrkorrigering DKK 3.000-6.000,-
MOHS kirurgi av hudcancer i ansiktet
(Lokalbedövningstygnborttagningkontroll samt efterkontroll)
från DKK 18.500,-
Efterföljande kontroll efter behandling DKK 800,-

Contact us

Contact one of our specialists now.