Läs mer om hudcancer2019-10-10T14:10:06+02:00

Information om Hudcancer

Nedan hittar du bra råd, artiklar om hudcancer, vad man ska hålla koll på och vetenskapliga artiklar etc.

Information och artiklar om hudcancer

Vad är hudcancer?

Hudcancer|

Vad är basalcellscancer/hudcancer? Varför uppkommer det och hur stort är det i Danmark? Hitta allmänna fakta om hudcancer i Danmark och läs om hur behandlingen normalt sker.

Tecken och bilder på hudcancer

Hudcancer|

Här hittar du en artikel om tecken på hudcancer som man bör vara uppmärksamma på. Artikeln fokuserar på basalcellscancer, som oftast ligger i huvud-hals området. Det finns också bilder på basalcellscancer med en beskrivning av egenskaperna på hudcancer, som kräver att man kontaktar en läkare. Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss för en undersökning om du är osäker om du har hudcancer.

Aktuella frågor

Praktisk information|

Kommer du att bli inlagd? Hur lång tid tar operationen? Kommer operationen medföra ärrbildning? Vilka komplikationer kan inträffa? Hur stor risk finns för återfall? Här hittar du praktisk information om behandling med Mohs-kirurgi med oss.

Artiklar om hudcancer och Mohs kirurgi

Hudcancer|

Här hittar du flera vetenskapliga artiklar om hudcancer och Mohs kirurgi. I synnerhet är Mohs-kirurgi en behandlingsmetod för hudcancer. Forskarna stöder Mohs kirurgi som den bästa behandlingsmetoden för basalcellscancer/hudcancer på grund av låg återfallshastighet och det kosmetiskt optimala resultatet.

Hudcancer och sol

Hudcancer|

Hudcancer och sol Det finns mycket information i media och på nätet om hudcancer som skapar rädsla för solen. Men vad är upp och ner och vad menar vi här på Hudcancerkliniken om hudcancer och sol? Här ger vi [...]

Kontakta oss

Kontakta oss för en konsultation med en av våra specialistläkare.

KONTAKTA OSS